Centralno sjedište u Švicarskoj
www.ewopharma.com
O NAMA  |   PARTNERI U HRVATSKOJ  |   Proizvodi  |   USLUGE  |  
S preko 50 godina iskustva imamo temeljito znanje o svom poslu
Ewopharma AG je sljednik tvrtke Leclerc & Co. koja je osnovana 1959. godine. Od samih početaka naša je tvrtka bila fokusirana na farmaceutska tržišta Srednje i Istočne Europe.

S preko 50 godina prisutnosti u Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Rumunjskoj i Bugarskoj te Sloveniji stekli smo kvalitetno znanje o tim zemljama, što nam je omogućilo da steknemo privilegirani položaj u tom području.

Naše se sjedište nalazi u Schaffhausenu (Švicarska), samo 40 km od zrakoplovne luke Zurich. Uz osoblje od 15 zaposlenika u našem švicarskom sjedištu, možemo se osloniti i na podršku naših lokalnih ureda. Nakon otvaranja ovih tržišta prema zapadu, proširili smo svoje lokalno poslovanje te trenutno zapošljavamo visoko kvalificirano osoblje s više od 305 zaposlenika.

Aktivnosti Ewopharmine obuhvaćaju sve aspekte poslovanja: od registracije lijekova do  njihovog stavljanja na tržište. Naše usluge pružamo tvrtkama partnerima bilo kao paket usluga ili kao uslugu prilagođenu njihovim specifičnim potrebama.

Od lipnja 2004. Ewopharma je član RX-Alliance, mreže za stručnu suradnju uspješnih farmaceutskih tvrtki aktivnih na odabranim europskim tržištima.