Javna objava Prijenosa Vrijednosti
O NAMA  |   PARTNERI U HRVATSKOJ  |   Proizvodi  |   USLUGE  |  
Ewopharmina metodologija transparentnosti i objave transfera vrijednosti

Ewopharma Hrvatska predstavnik je društva Ewopharma AG, trgovačkog društva sa sjedištem u Švicarskoj koje predstavlja partnere na tržištima srednje i istočne Europe.

 

Na temelju Kodeksa o objavljivanju podataka Europske federacije farmaceutske industrije i udruga (EFPIA) Ewopharma objavljuje prijenose vrijednosti obavljene izravno ili neizravno zdravstvenim radnicima, zdravstvenim organizacijama i udrugama bolesnika kao distributer svojih partnera koji su članovi EFPIA-e.

 

Ewopharma Hrvatska kao predstavnik društva Ewopharma AG u Hrvatskoj objavljuje prijenose vrijednosti uz navođenje punog imena i prezimena te adrese glavnog mjesta obavljanja prakse primatelja. Prijenosi vrijednosti uključuju donacije, potporu za troškove koji se odnose na skupove, poput kotizacija, sponzorstva, puta i smještaja te naknade za usluge i za savjetovanje.

 

Ewopharma Hrvatska svjesna je legitimnih interesa pojedinaca i udruga koje s nama surađuju te nam je cilj te interese u svakom trenutku poštivati, uzimajući u obzir naše lokalne regulatorne odgovornosti.

 

Ewopharma Hrvatska podatke objavljuje u skladu s Globalnom standardnom operativnom procedurom društva Ewopharma AG o transparentnosti i otkrivanju prijenosa vrijednosti zdravstvenim radnicima i zdravstvenim organizacijama.

 

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s objavljenim podacima, možete se obratiti Ewopharminom službeniku za poštivanje propisa na privacy@ewopharma.hr

 

Za informacije o tome kako postupamo s osobnim podacima, molimo pogledajte naša Pravila o privatnosti na: http://ewopharma.hr/privacynotice.php

 

Javna objava Prijenosa Vrijednosti